Vi hjälper er att skapa tillväxt genom marknadsföring i sociala medier.
Engagemang och lojalitet för nya och befintliga kunder.
Vi tar hand om er närvaro
på sociala medier

Marknadsföring i sociala medier

Genom att använda oss av digitala medier skapar vi på SocialVista unika kampanjer som når ut och engagerar användare.

Möjligheterna med marknadsföring via sociala medier är idag nästintill oändlig. En och samma kampanj kan t.ex. ha flera olika annonser riktade mot helt olika kundgrupper. Vi kan segmentera på ålder, kön, yrken, intressen och geografiska områden. Detta leder väldigt bra engagemang, konvertering och ROI. Genom att använda oss av olika varianter med budskap via texter, bilder och video, fångar vi användarnas uppmärksamhet på såväl på datorn som på läsplatta och mobiltelefon.

Strategi

Tillsammans med er som kund sätter vi strategin och tydliga mål som vi sedan jobbar mot. Målsättningen kan vara att öka er försäljning, bygga varumärke, attrahera nya kundgrupper eller test av nya produkter och tjänster. På SocialVista bistår vi och projektleder hela processen från uppstart till uppsatta mål. Vi gör ett grundligt förarbete, väljer ut de digitala kanalerna, bestämmer om målgrupp och budget, skapar annonserna och sköter sedan det dagliga marknadsföringsarbetet med optimering och konvertering.

Rapportering

Vi dokumenterar och rapporterar allt till er så att ni enkelt ska kunna mäta resultaten av vårt arbete och alla marknadsföringsaktiviteter. Rapportering görs på ett lättförståeligt sätt och anpassas efter just era mätvärden.

Nedan har vi skrivit lite kort om de olika delmomenten som ingår i vårt arbete. Kontakta oss gärna för mer information.

  • Kontakta gärna oss för mer information om våra tjänster!

Strategi

Ett grundläggande strategiarbete är en förutsättning för att nå bästa resultat. Tillsammans med er sätter vi strategin och målen.

Kundrelationer

Låt oss hantera er inkommande kundservice i sociala media. Kort responstid leder till större engagemang och fler nöjda kunder för ert företag.

Kreativt koncept & innehåll

Vi tar fram unika och kreativa annonser & kampanjer. Vi arbetar med text, bild eller video som garanterat får ert företag att sticka ut från mängden.

Webbutveckling

Våra duktiga utvecklare kan bygga hela webbplatser eller speciella landningssidor för kampanjer och tävlingar.

Annonsering

Vi hanterar all annonsering och mediaköp för era sociala medier. Med fokus på ROI och andra nyckeltal sköter vi annonseringen på alla plattformar.

Projektledning

Våra projektledare kommer planera, koordinera och vara ansvariga för att driva det dagliga arbetet med era sociala mediakanaler.

Optimering & A/B tester

Vi segmenterar era kundgrupper, bygger speciella landningsidor, gör A/B-tester och optimerar annonsmaterial för att nå bästa resultat.

Rapportering

Vi rapporterar löpande så att ni ska kunna mäta resultaten av vårt arbete. Lättförståeligt och anpassat efter era mätvärden.