Vi hjälper er att få in nya kunder via Google.
SEO-optimering av webbplatser och löpande arbete.
Sökmotoroptimering
för företag

Sökmotoroptimering

Vikten av att synas högt upp bland Googles sökresultat har väl knappast undgått någon.

Försäljningen ser annorlunda ut idag mot vad den gjorde för bara några år sedan. Då fungerade nämligen traditionell marknadsföring som tex. tidningsannonser eller bannerannonsering. I dag agerar folk på ett helt annorlunda sätt, man samlar själv på sig information innan köp och man gör det online, genom att främst Googla.

På SocialVista har vi lång erfarenhet av att hjälpa företag med sökmotoroptimering (eller SEO som är den vanliga förkortningen). I vårt arbete gör vi allt från att välja ut sökord, optimera webbplatser och arbeta långsiktigt för att hjälpa er skaffa nya kunder eller med att öka er försäljning.

Sökordsanalys

Efter ett första möte eller samtal med er gör vi en noggrann sökordsanalys för att analysera de viktigaste sökorden för just er verksamhet. Efter SEO-analysen presenterar vi en konkret handlingsplan samt offert för vårt arbete.

Rapportering

Vi dokumenterar och rapporterar allt till er så att ni enkelt ska kunna mäta resultaten av vårt arbete. Rapportering görs på ett lättförståeligt sätt och anpassas efter just era mätvärden.

Nedan har vi skrivit lite kort om de våra olika delmomenten som ingår i vårt arbete och de tilläggstjänsterna som vi erbjuder. Kontakta oss gärna för mer information.

  • Kontakta gärna oss för mer information om våra tjänster!

Sök- och nyckelordsresearch

Sökorden är de ord som er målgrupp använder när de söker på sökmotorerna. Vi identifierar de viktigaste sökorden och fraserna för just er verksamhet.

Rykteshantering

Tyvärr är det så att det är de negativa kunderna som oftast lämnar omdömen. Nöjda kunder brukar strunta i det (om man inte aktivt ber dem). Vi erbjuder olika tjänster för att bättra på ert rykte online.

SEO med lokal anknytning

För företag med verksamheter som besöks av kunder, som tex. butiker, salonger, verkstäder eller gym har vi skapat ett unikt upplägg som kommer öka er lokala närvaro och leda till nya besökare och kunder.

Internationell SEO

Vi erbjuder lösningar för kunder med flerspråkiga webbplatser eller som är verksamma i olika länder. Kontakta oss för mer information.

Landningssidor

Oberoende av ert nuvarande CMS och webb kan vi bygga mobilanpassade landningssidor som är SEO- och konverteringsoptimerade. Vi sköter all produktion och utveckling.

Konkurrensanalys

Vi börjar med att göra en nulägesanalys över era främsta konkurrenters placeringar på viktiga sökord. Sedan sätter vi upp bevakning och rapporterar till er varje månad.

Hastighetsoptimering

En webbplats hastighet (tiden det tar att ladda hemsidan) är en stor rankningsfaktor. Den har också en stor roll när man mäter konverteringen på webbplatsen. Ju snabbare en hemsida är desto bättre blir konverteringen.

Rapportering

Vi levererar detaljerade rapporter över vårt arbete och de förbättringar som vi har implementerat.