Attrahera nya kunder och engagera befintliga med hjälp av
roliga och spännande tävlingar på sociala medier.
Tävlingar på Facebook
och Instagram

Tävlingar på sociala medier

Sociala medier är ett perfekt redskap för att stärka och utöka ert företags varumärkeskännedom och digitala närvaro. Genom smarta och välplanerade marknadsaktiviteter fångar vi allmänhetens uppmärksamhet och skapar lojala kunder.

Ett effektivt sätt att nå ut genom mediabruset och attrahera nya följare samt interagera med de befintliga är att skapa speciella tävlingar på sociala medier. Målet med tävlingarna är att engagera, få fler gilla markeringar, öka varumärkeskännedomen och göra så att ert företag eller produkt ständigt befinner sig top of mind när kunderna dels planerar men framförallt, genomför sina köp.

Tillsammans med er som kund skapar vi roliga och unika tävlingar. Vårt arbete består av att komma på kreativa ideér för tävlingen och sedan bygga själva applikationen. Beroende på tävlingstyp kan vi även bygga speciella landningssidor till er webbplats, utan att för den delen behöva ändra någon befintlig kod.
Tävlingarna kan också korsköras via era olika sociala mediakanaler.

Oavsett storleken på tävlingen eller antal hjälper vi era visioner att bli till verklighet. Kontakta oss gärna för mer information och ett kostnadsfritt första möte.

  • Kontakta gärna oss för mer information om våra tjänster!